Vinyyliaita.com

 

Tervetuloa Vinyyliaita.com -sivustolle !


Olemme aita- sekä porttiratkaisuja tarjoava Kainuulainen yritys. Toiminta-alueena on koko Suomi. Vinyyliaitojen myynti- ja asennuspalvelun lisäksi pystymme tarjoamaan tehokkaat ja laadukkaat ratkaisut myös metalli- sekä panssariverkko kohteisiin. Puuaitojen osalta pyydämme kääntymään yhteistyökumppanimme Kruunuaita Oy.n puoleen.


Vinyyliaita on Suomessa verraten harvemmin käytetty aita, mutta ennenkaikkea materiaalin pitkä käyttöikä yhdistettynä helppohoitoisuuteen ovat tänä päivänä löytäneet yhä useammin ostajansa. Vinyyliaidat ovat sekä etu- että takapuolelta samannäköisiä, jolloin ne soveltuvat erittäin hyvin mm. taloyhtiöiden väliaidaksi. Vinyyliaita on pitkä ja kestävä sijoitus kiinteistöön, joka tuo säästöjä vielä vuosien ajan.


Hankkimalla vinyyliaidan meiltä, saatte laadukkaan, näyttävän ja huolettoman aidan, joka kestää keliolosuhteista riippumatta vuosikymmeniä.  Edustamamme vinyyliaidat valmistetaan EU.n alueella.


Nyt aitamalleja nähtävänä Espoossa Marketanpuiston esittelyalueella !

Vinyyliaidat löytyvät osastolta R22. Tervetuloa tutustumaan Marketanpuiston tarjontaan.Alumiiniportit vinyyliverhouksella ovat uusin tuotteemme, jota kehitämme vielä jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.Olemme ennakkoperintärekisteriin merkitty toimija, joten työn osuudesta mahdollista saada kotitalousvähennys verottajan ohjeiden mukaisesti. ( 50% / vuonna 2018 )

Olemme ennakkoperintärekisterin alainen toimija, joten työnosuudesta mahdollista saada kotitalousvähennys verottajan ohjeiden mukaan. Vuonna 2017 50% t     https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys ntuojana Suomessa. Tuomme maahan ja myymme laadukkaita Euroopassa valmistettuja vinhyyliaitoja.Vinyyliaita.com

Myynti: 045 667 1090 / info@vinyyliaita.com 

09795

 

Tarjouspyyntö

 

  • * vaaditut kentät

 

 

Yhteistyökumppanit: